Avista-vertalingen…
Het is een bedrijf dat mondelinge en schriftelijke vertalingen rechtstreeks vanuit een vreemde taal in een tweede vreemde taal uitvoert, zonder tussenkomst van de Poolse taal.
In samenwerking met vele gekwalificeerde vertalers stellen wij alles in het werk om de klant het hoogste niveau van dienstverlening te bieden, en vooral – om ervoor te zorgen dat de inhoud van de brontekst zo nauwkeurig mogelijk wordt weergegeven in de doeltekst.
Vanwege de internationale ervaring in bedrijfs- en teammanagement is het aanbod gericht op ondernemingen die hun verkoop willen uitbreiden of diensten willen verlenen in het buitenland. Een van de activiteiten die zich de laatste tijd sterk heeft ontwikkeld, is de ondersteuning van advocatenkantoren.

…& Overleg plegen
De activiteit van het bedrijf is niet alleen gericht op schriftelijke vertalingen, maar ook op het geven van advies en ondersteuning op al die gebieden waar de hulp van een vertaler nodig is.
Vanwege zijn ervaring in het internationale bedrijfsleven biedt het bedrijf vertaaldiensten aan, b.v. tijdens zakelijke bijeenkomsten, onderhandelingen, zakenreizen, sollicitatiegesprekken of presentaties.

De diensten van Avista Translations & Consulting zijn ook bedoeld voor personen die op zoek zijn naar ondersteuning door vertalers op het gebied van strafzaken, het schrijven van cv’s, het sluiten van bankrekeningen en vele andere.